Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Jautienos nugarinės kepsniai su raudonojo vyno ir žolelių marinatu

Liellopa gaļas muguras steiki ar sarkanvīnu un garšaugu marinādi

Porciju skaits: 6. Sagatavošanās laiks: vārīšana 4-6 stundas., cepšana 5-6 minūtes.

Nerijus Ižganaitis, vairāku Lietuvas bārbekjū čempionāta, kas uzvarēja un uzvarētājs Eiropas un pasaules grila čempionāta uzvarētājs, liellopu gaļas muguras ar sarkanvīnu un garšaugu marinādi!

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas muguras
  • 2-3 zarus svaiga timiāna
  • 1 zariņa rozmarīns
  • 1 ēd.k. Zeme 5 piparu veidi
  • 2 ēd.k. Ayvic eļļa
  • 1 glāze sarkanvīna (daļēji -Dry)
  • 1 šķipsniņš sāls (pārkaisīts uz cepta gaļas)

Sagatavošana

Sagrieziet liellopa gaļas spilvenu 2–2,5 cm biezos steikos. Pannā pievienojiet sasmalcinātu timiānu, rozmarīnu, piparus, olīveļļu un sarkanvīnu. Šajā marinādē labi samaisiet un iemērciet liellopa gaļas muguras steikus. Ieteicams tos atstāt ledusskapī, lai 4-6 stundas varētu pieteikties. Cepiet steikus uz grila 5-6 minūtes 250 grādos. Apkaisiet ar sāli un atstājiet nobriedušu pāris minūtes.

Garšīgi!

Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi TIPS

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.