Teie ostukorv

Teie ostukorv on tühi

Putpelės česnakiniame padaže

Paipalas ķiploku mērcē

Porciju skaits: 5. Sagatavošanas laiks: 30 minūtes. (bez marinēšanas).

Nelielu paipalu var pagatavot garšīgi un ātri bārbekjū, un vienkārša marināde paipalu pārvērtīs par karalisko ēdienu uz jūsu galda.

Paipalu gaļa ir mīksta, smaržīga, sulīga, tai ir intensīva garša, ir viegla un ātri sagremota. Paipalu gaļai ir augsta bioloģiskā vērtība. Gaļa ir bagāta ar minerāliem, aminoskābēm, A, B6, B1, B2, C, E, K folijskābi. Tas ir dzelzs, magnija, kalcija, vara, mangāna, cinka fosfora, nātrija un olbaltumvielu avots.

Mēs saistām priekšautu un steidzamies izmēģināt recepti - paipalu ķiploku mērcē!

 

Sastāvdaļas

  • 5 paipalu gabali
  • 1 ķiploku galva
  • 5 ēdamkarotes olīveļļas
  • Mājputnu garšvielas
  • Melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Sagatavošana

Pannā mēs sajaucam olīveļļu, sasmalcinātus ķiplokus, mājputnu garšvielas, sāli un piparus.
Mēs labi mazgājam paipalu ar aukstu ūdeni. Sagrieziet gar aizmuguri un uzklājiet paipalu abās pusēs ar ķiploku olīveļļu. Tad mēs to ievietojam atpakaļ traukā, nospiežam un atstājam marinēt pāris stundas.

Paipalu spārnus un kājas mēs pagriežam ar alumīnija foliju, lai novērstu apdegumus. Tad mēs ieliekam paipalu uz diviem iespiešanos un cepam bārbekjū. Lai sulas novērstu gaļu, tā vispirms ir smagi jāsarso uz grila, līdz veidojas garoza. Vēlāk cepiet vienmērīgā temperatūrā apmēram 10-15 minūtes, regulāri pagriežoties, līdz paipalas ir cepta.

Eelmine postitus
Järgmine postitus
Tagasi TIPS

Jäta kommentaar

Pange tähele, et kommentaarid tuleb enne nende avaldamist heaks kiita.