Sastāvdaļas
- 4 kg tītara
Marināde:
- 100 ml vistas buljona koncentrāta knorr
- 1 ēd.k. Karote apelsīnu piparu Santa Maria
- 1 ēd.k. karote Himalaju sāls
- 1 ēd.k. karote kūpināta piparu pulvera
- 50 ml apelsīna aromāta aperitivo
- 50 ml šķidra sviesta knorr 50 ml (var aizstāt ar olīveļļu vai vienkāršu eļļu)
- 3 ķiploku daiviņas
Uz pildījumu:
- 100 griežas plūmes
- 0,5 kg ķirbja
- 1 apelsīna gabals
- zemes kanēlis
Sagatavošana
Mēs iztukšojam tītaru un kulinārijas šļirce Palīdzība, mēs piepildām sagatavoto marinādi.
Mēs izgatavojam marinādi šādi: vistas buljona koncentrāts "Knorr", apelsīnu pipari Santa Maria, Himalaju sāls, kūpinātu piparu pulveri, apelsīnu aromātu aperitivo, "Knorr" šķidru sviestu un sajauktu līdz biezai masai. Mēs to sadalām uz pusēm. Mēs vienu marinādes daļu ievietojām tītara iekšpusē un berzējam otru no ārpuses.
Mēs sagriezām ķirbi, kas mīkstināts lielos kubiņos, nomizo apelsīnu un sagrieztu šķēlēs. Sajauciet sagrieztu ķirbi un apelsīnus ar žāvētām plūmēm, apkaisa ar kanēļa pulveri un apkaisa tītaru. Mēs cepam Turciju grilā ne vairāk kā 180 klasēs apmēram 2–2,5 stundas.
Turklāt, ja mēs vēlamies iegūt dūmu garšu, mēs varam izmantot smēķēšanas mikroshēmas. Cepta tītara iekšējai temperatūrai jābūt vismaz 75 grādiem.
Garšīgi!